VOEDING LEEFSTIJLCOACHING

Dé start van jouw gezonde lifestyle!

Advies van een BGN – Gewichtsconsulent

Wil jij gezond eten en toch kunnen genieten? Wij gaan je helpen!

Voedingsplan op maat

Als BGN-gewichtsconsulent helpen we jou bij het verbeteren van je voedingspatroon.
Je leert wat een gezond voedingspatroon is, dat past bij jouw lichaam.
Je gaat gezond eten zodat je lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft.

Daarnaast gaan we oude slechte gewoontes doorbreken en leren nieuwe aan. Geen mens is hetzelfde daarom zijn onze adviezen altijd maatwerk.
Stap voor stap werken we naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht.

Wat houdt dit traject in?

Het Get Fit Lifestyle programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Voedings Advies

Tijdens het GetFit Lifestyle-programma krijg je wekelijks voedingsadviezen, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie.

Balansdag

VitaHealthCoach zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond bewegen door EMS Training

Met EMS-training train je al jouw spiergroepen tegelijk op een intensieve en doelgerichte manier. Hierdoor behaal jij in korte tijd meer resultaat. De intensieve training duurt 20 minuten en in deze tijd bereik je net zoveel als in 3 uur intensief sporten in de sportschool.

Verantwoord afvallen tot 1 kilo per week

Het GetFit-Lifestyle programma ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers: Gezond bewegen en Relaxen.

Fitter en slanker in 20 minuten!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

“Ik heb het gevoel dat ik een uur heel hard hebt getraint en de resultaten zijn fantastisch!”
Bert

Geweldige training en verbluffende resultaten in sleachts een paar weken!
Anna

Na een paar trainingen kan ik echt zeggen dat ik mij veel fitter en energieker voel!
Coby