Maak kennis met

onze trainers!

meet Madelon

Hoi,

Ik ben Madelon Pieterse en ik stel mij graag even aan jullie voor.

Als Coach, trainer en bedenker van VitaHealthCoach begeleid ik elke dag mensen naar de beste versie van zichzelf. Door mijn enthousiasme en oprechte interesse in de mensen die bij mij binnenkomen krijg ik van elke dag weer een flinke dosis energie.

Zelf ben ik een aantal jaar geleden in aanraking gekomen met EMS training. Ik deed fanatiek mee aan Crossfit lessen maar merkte dat ik door tijdsgebrek (en dus niet vaak genoeg kunnen trainen) een soort van ‘plafond’ had bereikt in mijn kracht en uithouding. Toen ik uit nieuwsgierigheid naast het Crossfit begon met EMS-training kwam ik tot de ontdekking dat ik grote stappen maakte tijdens mijn Crossfit lessen.

Dit is mij altijd bijgebleven en ergens in mijn achterhoofd aanwezig geweest dat ik hier wat mee wilde gaan doen. Twee jaar geleden kwam dit dan eindelijk tot realisatie en inmiddels begeleid ik elke dag mensen in mijn studio naar een gezonde leefstijl.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn Beagle Bobbie. Sta ik met veel plezier in de keuken. Weten mijn collega’s niet dat ik gek ben op puzzelen. En dat mijn favoriete nummer Survivor van Destiny’s child is.

Zie ik je snel tijdens een van mijn lessen?!

XOXO Maddie

Meet Semiha

Na een lange tijd in een Burn-out te zitten, kwam ik 1 jaar geleden binnen bij VHC met een duidelijke focus en doel. Ik wilde mijzelf weer terugvinden met de juiste hoeveelheid zelfvertrouwen, positieve Mindset en een gezond en sterk lichaam.

Doordat wij (Madelon en ik) een gedeeld verleden hebben (wij kennen elkaar al vanaf de basisschool) durfde ik deze reis samen met haar aan te gaan. D.m.v. een combinatie van de juiste voeding, EMS-trainingen en de goede coach gesprekken, vond ik een nieuwe, verbeterde versie van mijzelf terug. 

Nooit geweten dat ik zoveel energie zou krijgen van EMS-training. Tijdens de lessen gaat er bij mij een energieke knop om waardoor ik ontzettend gemotiveerd ben om het maximale uit de les te halen en mijn grenzen te blijven verleggen. En hoe tof is het om ook anderen hierbij te helpen? 

VHC groeide en er kwam een mooie mogelijkheid voor mij voorbij om, naast mijn vaste kantoorbaan, ook mijn energieke enthousiasme over te brengen aan andere mensen door Groepslessen te geven. 

Ik kon niet anders dan hiervoor gaan! 

Ik doe niets liever dan mensen inspireren/motiveren en andere helpen hun grenzen te verleggen en het beste in deze persoon naar boven te halen. 

Meet Esther

Hi! Mijn naam is Esther. Leuk om mij ook op deze manier te kunnen voorstellen! Ik ben 47 jaar en woon met mijn vriend en twee dochters (en onze labrador Cooper) in Utrecht.

Ik heb vele jaren bij multinationals gewerkt maar kreeg op een bepaald moment de behoefte wat anders te gaan doen. Niet meer de hele dag op kantoor zitten, wat meer in de richting van, bijvoorbeeld, de sport.  

In mijn vrije tijd sport ik ook graag, hardlopen, thuis een HiiT of tabata training doen en de laatste tijd weer eens afgewisseld met een fitness-training in de sportschool. Ook ben ik wel een bourgondiër, ik vind het heel fijn gezellig te gaan eten en leuke dingen te ondernemen met mijn gezin en vrienden.

Tijdens het oriënteren naar een nieuwe uitdaging liep ik tegen de vacature van personal trainer bij Vitahealthcoach aan. De klik met Madelon was er meteen en zo ben ik vanaf vorig jaar december alweer bijna elke donderdagmorgen les aan het geven bij VHC. Ik krijg veel voldoening van het leuke contact met de klanten en als ik zie dat de trainingen effect hebben op de conditie, het ‘beter in je vel zitten’, als ook het zelfvertrouwen. Heel leuk! Ook heb ik me, puur uit interesse, meer ontwikkeld in de beste manier van sporten, als ook de beste houdingen tijdens het sporten. Ik heb een (basis) fitness trainer opleiding gedaan om zo meer over de specifieke spieren in het lichaam te weten te komen. 

Persoonlijk heb ik ook al geruime tijd ervaring met EMS trainingen (ik ben geholpen aan carpaal tunnel syndroom) en kan ook echt zeggen dat de effecten ervan voor mij helder zijn. Het is heel fijn om lekker te kunnen sporten, ook als je last hebt van blessures of bijvoorbeeld artrose. De trainingen kunnen daar goed op aangepast worden, het ontzien van of juist sterker maken van specifieke spieren.

Ik hoop dat ik je het snel eens mag laten ervaren bij VHC! Wie weet tot snel!

Meet Maaike

Hallo allemaal! De meeste zullen mij vast wel eens rond hebben zien lopen bij VitaHealthCoach. Ik ben Maaike, 37 jaar oud en woon samen met mijn lieve oude hondje aan de rand van Ede/Veenendaal.

Momenteel ben ik mijn studie tot orthomoleculair therapeut aan het afronden en via die weg ben ik ook met Madelon in contact gekomen. Hiervoor had ik nog nooit van EMS training gehoord maar na een kennismakingsgesprek, meekijk avond en proefles (met heeeel veel spierpijn) was ik enthousiast. Zoveel gezellige en enthousiaste mensen, dat leek me wel wat om dat te gaan combineren en in de toekomst uit te gaan breiden.

Inmiddels kan je me op de dinsdagochtend, woensdag en donderdag middag/avond bij VitaHealthCoach vinden.

In mijn vrije tijd ben ik momenteel veel bezig met studeren, wandel ik met de hond buiten of ga ik op bezoek bij familie en vrienden. Ook plof ik ’s avonds graag op de bank met een boek of serie en een glaasje wijn want….af en toe moet dat zeker kunnen ;-). Samen met mijn vader en zusje loop ik elk jaar de vierdaagse van Nijmegen, dus ook daar gaan aardig wat uurtjes (en kms) training in zitten.

Ik hoop iedereen in de toekomst te blijven zien zodat ik met veel plezier en enthousiasme de lessen kan blijven geven!