EMS TRAINING

Dé start van jouw gezonde lifestyle!

al vanaf €19,75 per sessie!

EMS staat voor Electronic Muscle Stimulation, of wel elektronische spier stimulatie. Het is een vorm van training waarbij je een speciaal pak aantrekt dat middels elektroden de spieren stimuleert. EMS training is effectieve manier van sporten, die jou geen uren zweten in de sportschool kost.

Training op maat

Met EMS-training train je al jouw spiergroepen tegelijk op een intensieve en doelgerichte manier. Hierdoor behaal jij in korte tijd meer resultaat. De intensieve training duurt 20 minuten en in deze tijd bereik je net zoveel als in 3 uur intensief sporten in de sportschool. Het voordeel van EMS-training is dat het in vrijwel alle drukke agenda’s past, dat je gericht sport en dat je niet bang hoeft te zijn voor overbelasting en sportblessures. 

De voordelen van emS

EMS-training werkt met elektrische impulsen die vergelijkbaar zijn met de natuurlijke stimulustransducties van het lichaam. Deze extra impulsen stimuleren de spieren via het verstelbare full body EMS trainingspak. Deze ultramoderne technologie biedt alle voordelen van een training van 90 minuten in slechts 20 minuten en 2 trainingen per week is voldoende! 

SPIER-OPBOUW

De elektroden worden op het lichaam geplaatst, direct boven elke grote spiergroep, zodat alle impulsen hun doel bereiken. 
Het is gemakkelijk en veilig!

LICHAAM VERSTERKEN

EMS-krachttraining voor het hele lichaam in combinatie met cardio sessies kan je helpen jouw spieren strakker te maken, vet te verbranden en cellulitis te verminderen. De circulatie van de spier- en bindweefsels zal worden verbeterd, wat ook kan leiden tot een stevigere en strakker huid.

BALANS

EMS kan ook worden gebruikt als er sprake is van spieronevenwichtigheden of onderontwikkelde spieren in het lichaam. Het richten van de juiste spiergroepen is eenvoudig door de professionele plaatsing van de elektroden in het gespecialiseerde XBody-trainingspak.

HOUDING VERBETEREN

Het gebruik van EMS kan jouw houding helpen verbeteren, omdat de speciale trainingsprogramma’s oefeningen bevatten voor de rug, de onderrug, de buikspieren en zelfs de schouders.

GEWRICHTEN ONTLASTEN

In tegenstelling tot reguliere training met gewichten, zal EMS Training geen extra druk op je gewrichten uitoefenen en met de hulp van een specialist kan het ook worden gebruikt na een blessure of bij gewrichtspijn.

TIJD BESPAREN

‘Tijd is geld’, zoals het oude gezegde luidt, en het is vooral relevant in de drukke wereld van vandaag. Met EMS behaalt u de resultaten van een training van 90 minuten in slechts 20 minuten, inclusief versterkings- en cardiosessies volgens jou voorkeur.

Fitter en slanker in 20 minuten!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

“Ik heb het gevoel dat ik een uur heel hard hebt getraint en de resultaten zijn fantastisch!”
Bert

Geweldige training en verbluffende resultaten in sleachts een paar weken!
Anna

Na een paar trainingen kan ik echt zeggen dat ik mij veel fitter en energieker voel!
Coby