GEZOCHT: 14 VROUWEN VOOR HET 20 MINUTEN PROGRAMMA!

Gezocht:

20 minuten EMS training = 3 uur sporten

Verbrand 500kcal in 20 minuten

Slechts 1 of 2 keer per week

Let op: nog 6 plaatsen beschikbaar!

LET OP: Nog maar beperkt geldig

dagen

:

uur

:

minuten

:

seconden

Alle voordelen van een training bij ons:

  • GEEN VERSPILLING AAN KOSTBARE TIJD (1X PER WEEK IS AL VOLDOENDE)
  • GENIETEN VAN MEER PRIVACY 
  • GEEN VERSPILLING AAN EEN VAAK ONGEBRUIKT SPORTSCHOOL ABONNEMENT
  • MEER PERSOONLIJKE AANDACHT
  • 20 MINUTEN EMS = 3 UUR SPORTEN
  • TRAIN ONBELAST (ZONDER GEWICHTEN)

Let op: nog 6 plaatsen beschikbaar!

Voor wie

 

Als je kiest voor de EMS training dan kies je voor een investering in jezelf. Je wilt werken aan je leefstijl, aan een betere versie van jezelf.
Dit is een van de betere investeringen die je kunt maken.

Tijdens, maar ook buiten de training om is jouw doel ons prioriteit. Verwacht dus alle aandacht en begeleiding die nodig is. 

Let op: nog 6 plaatsen beschikbaar!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Kleine Erwt
Kleine Erwt
2022-12-29
Madelon is een fijne coach en het sporten is heerlijk ! Voor ieder wat wils en op elke niveau mogelijk!
Angelique Penning
Angelique Penning
2022-12-29
Echt heerlijk om hier 2 x per week te sporten. Alle spieren worden meegepakt, het is niet mega zwaar, maar toch train je goed en stevig! En alle trainers zijn ook in voor een gezellig praatje, dus het is naast zeer effectief ook altijd gezellig om hier te sporten! Helemaal fit in 2 x 20 min per week, wat wil je nog meer!!
Ronald en Sylvia van Zanten
Ronald en Sylvia van Zanten
2021-11-05
Madelon is een fantastisch enthousiaste coach/trainer. Ik train nu zo'n 8 weken bij haar en ben ruim 7 kilo afgevallen op een hele gezonde, normale manier. Ik heb nog nooit zo heerlijk en veel gegeten en toch zoveel afgevallen. Het trainen (EMS-training) is een bijzondere ervaring, het is 20 minuten wel pittig maar geen een les is hetzelfde dus je raakt nooit in een sleur, als je het even zwaar hebt moedigt Madelon je zo aan dat je er alles aan doet om vol te houden. Voor iedereen die gezond en fit wil zijn adviseer ik: meld je aan bij Vita Health Coach!!!
Saskia van Angelen
Saskia van Angelen
2021-10-29
Ongeveer 1,5 maand geleden kwam ik voor het eerst bij Vita Health Coach, met als doel af te vallen en fitter te worden. Het begin is zeker gemaakt, mede door het enorme enthousiasme van Madelon. Heel fijn is de combinatie van voeding, beweging en coaching. Heerlijk dat je in 20 minuten, doormiddel van de EMS-training, je hele lijf traint. Ik ben heel blij dat ik bij Vita Health Coach terecht ben gekomen, want Madelon weet mij zeer te motiveren.
Rekha Khoesiaal
Rekha Khoesiaal
2021-10-29
Ems trainingen....in 1 woord TOP!! Ideaal als je een druk leven hebt en weinig tijd om te gaan sporten, ongelofelijk dat als je klaar bent met je training dat je je dan echt voldaan voelt!! Ongeveer 2 maanden geleden begonnen en voel me echt een heel ander persoon. Veel meer energie en een stuk zelfverzekerder. Ik denk elke keer weer, dat ik dit niet eerder heb gevonden.....
Jeroen van Bochoven
Jeroen van Bochoven
2021-10-29
Na een aantal mislukte pogingen bij de ‘traditionele’ sportschool train ik nu een aantal weken bij Vita Health Coach. EMS training gecombineerd met Personal Training is voor mij een verademing. Een korte en intensieve sessie met Madelon die met een aanstekelijk enthousiasme je zo pusht om net voorbij het comfortabele te gaan, no pain no gain! Samen werken we aan een fittere versie van mezelf! Eerlijkheidshalve was ik op voorhand sceptisch over EMS training en ik kan heel veel vertellen maar ik kan je alleen maar aanraden om een Proefles te boeken en het zelf te gaan ervaren!
Laura Koster
Laura Koster
2021-10-29
Benieuwd? Gaan! Ik ben nu 1 maand verder en zeer te spreken over de trainingen, elke keer weer wat anders! Fijne coaching, Madelon is erg enthousiast en sleept je erdoorheen! In combinatie met voedingsadviezen ben ik ook al erg te spreken over de geboekte resultaten!
Semiha Westerweel
Semiha Westerweel
2021-10-29
Professionele en persoonlijke begeleiding op maat, met gewenste resultaten. Ik ben ontzettend tevreden met de resultaten en voel mij echt begrepen en gehoord.
Dennis de jong
Dennis de jong
2021-10-29
Zeer professioneel en enthousiast tijdens elke.les. Goede en snel resultaat geboekt. Ivm mijn werk moest ik mijn rug- been en buikspieren trainen. Heeft ecbt goed geholpen en kan nu weer zonder klachten mijn werk doen. Bedankt

KRIJG EEN STERK EN FIT LICHAAM MET ONS
12 WEKEN PROGRAMMA. 

ZET NU DE EERSTE STAP EN VRAAG ALLE (START)INFORMATIE AAN

Let op: nog 6 plaatsen beschikbaar!

Dijnselburgerlaan 112 – 3705 LP Zeist – Made by PM